Klub kreativity Slunečnice

Dobrý den,
jménem organizace – spolek KLUB KREATIVITY SLUNEČNICE z.s., kterou jsme založili v letošním roce v dubnu 2018 za účelem podpořit zdravotně postižené osoby – děti, mládež, seniory a jejich rodiny, chceme, aby se postižení lidé integrovali a trávili volné chvíle a zábavu ve společnosti se zdravými lidmi. 
Protože jsme poměrně nový spolek a o dotace a granty budeme teprve žádat, obracíme se tímto emailem na Vás s možností spolupráce při pořádání těchto společenských aktivit.
Jednalo by se o čtyři akce do roka, kde byste se Vy sami představili. Budete prezentovat Vaši společnost, spolek, kroužek nebo organizaci k získání nových lidí, klientů, zájemců, seniorů a dětí. Zviditelnění se široké veřejnosti a s tím spojená Vaše propagace, aktivity, cíle, možnosti, činnosti, zájmy, sídla a kontakty na koho a kde se v případě zájmu mohou obrátit.
Součástí účasti by bylo zajistit aspoň jednu zábavnou hru. Zábavu nebo atrakci pro děti nebo i dospělé u Vašeho stánku. Například: … vystoupení mažoretek, vystoupení aerobiku, pěvecké nebo hudební vystoupení, jízda na koloběžce okolo překážek, zajištění prodeje točené zmrzliny nebo cukrové vaty, zajištění skákacího hradu, hra – soutěž s pingpongovou pálkou a míčkem, budete fotit, kreslící koutek atd. Každý dle možností.
Také uvítáme a budeme moc rádi, pokud se mezi Vámi najdou sponzoři – dobrovolní dárci těchto aktivit a to formou : …dodáním materiálních příspěvků, osobní účastí na akcích, doporučení našeho spolku dalším potencionálním sponzorům, nabídnete pronájem prostorů zdarma, zajistíte aktivitu u koní a psů, vystoupíte se svým zájmovým kroužkem nebo přispějete jakoukoliv finanční částkou na číslo účtu spolku. Dárce bude vždy informován, na co jeho dar, materiální pomoc nebo finance byly použity.
Aktivity:
1. čtvrtletí: …vítání jara spojeno s velikonočními svátky a tvořením, dílničky, přednášky,
2. čtvrtletí: … pořádání výletů, dílničky, různé aktivity, přednášky o cestování,
3. čtvrtletí: … aktivity, vystoupení, zábava a prezentace na Flóře
4. čtvrtletí :… předvánoční tvoření – pečení a zdobení perníčků, vazba adventních věnců a ozdob.

V prosinci proběhne Adventní vánoční odpoledne, jako poděkování všech sponzorů, lidí, firem, organizací nebo živnostníků, kteří nás jakoukoliv formou podpořili.
VŠE DĚLÁME PRO LIDI, POMOZTE NEBO SE ZÚČASTNĚTE I VY, BUDEME RÁDI.

S pozdravem

Předsedkyně spolku
Jana Šejdová (Serynová)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *